3 otázky pro Opiu!

01.06.2010 10:42

1) Jak se cejtíš těsně před vydáním tvého sólo debutu? Pocity, unava? Povídej, přeháněj, jak dlouho si desku připravoval?

Je to fajn a i když to samozřejmě ke konci byla trochu divočina, tak si teď dám pár dní voraz a pak se jede dál. Jinak o desce jsem samozřejmě přemýšlel už dost dlouho, vlastně vod začátku co produkuju, ale konkrétního času to byl zhruba poslední rok. Samozřejmě se jedná o domlouvání, plánování a připravování si půdy. Ten samotný proces tak dlouho netrvá, tam se jednalo asi o 4 měsíce.

2) Jak je to vlastně momentálně s Naší Věcí? Všimnul jsem si nedávno posledního koncertu v plné sestavě, co bude nyní?

Pravda je taková, že Naše Věc v současně době ukončuje ohlašovanou přestávku (kdy vyšel Apoka a teď i já sólově) a vrhá se na přípravu materiálu pro nové album. Bohužel zatím nechci mluvit konkrétněji, bude to trošku složitější projekt.

3) Chtěl bys něco vzkázat potencionálním posluchačům tvého alba?

Doufám, že se bude líbit, nehledejte v téhle desce nic jiného než muziku. A rozhodně si nikdy nikým nenechávejte diktovat, co by jste měli a co neměli poslouchat. Ciťte to……jo a občas si běžte zatancovat :-)

pro zavření okna klikněte na obrázek

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));