3 otázky pro ViLSY

16.05.2010 11:46

 

Ahoj ViLSY, je známo, že se chystáš vydat svoje první debutové album. Pověz nám něco o něm, jak se bude jmenovat, o čem bude, jak dlouho jsi na všem pracovala,  kdo dělal produkci a jestli tam budou i nějací hosté?

Ahoj, ano, chystám se vydat desku s názvem “Lady Rap”, na které jsem pracovala defakto 5 měsíců od ledna roku 2009. Bude obsahovat 12 tracků včetně dvou feauturingů, na kterých jsou 2 hosté, DNA z Drvivé Menšiny (track “Angels”) a ruská raperka RENA z petrohradského labelu DefJoint (track “From P to P”). Na produkci se podíleli K.U. ze Spojených Státu, beatmakeři z ruského V-Style'u, češi Ondra Žatkuliak, Mr. EN, T.Z. a bělorus E$H. Snažila jsem se vybrat produkci tak, aby se jeden track nepodobal druhému a aby ve finále každý našel na desce něco pro sebe. Jsou tam rychlé i pomalé věci, některé texty popisují moje vnitřní pocity, některé skutečné události a také tam jsou klubové záležitosti. Vše se natáčelo ve studiu Instant Média na Vinohradech u Jiřího Havla, mix a master je od Tomáše Sochůrka ze studia Jižák..

Kdy má deska vyjít a kde se dá sehnat? Prozraď také, kde si můžeme poslechnout první singl z alba?

Deska vyjde v září 2009, bližší realise termín bude zveřejněn později, sehnat ji budete moci skoro ve všech hudebních obchodech.  Jinak moje první dva singly z alba “Right/Left” a “Lady Rap”si můžete poslechnout na rádiu Spin, Kiss Delta a Kiss Publikum, kde se dá pro ně i hlasovat v hitparádách. Také jsem je zveřejnila na MySpace (www.myspace.com/vilsyofficial)

Kdy se můžeme těšit na křest a jestli také plánuješ točit i videoklip? K jakému tracku?

Křest alba se uskuteční 17.10. v Retro Music Hall, už teď se na něj moc teším..:) Ke každé desce patří alespoň jeden videoklip, ani v mém případě to není výjimkou a exkluzivně prozradím čtenářům,  že videoklip vyjde zároveň s deskou a bude natočen k tracku “Lady Rap”.

VÍCE V ZÁBĚRECH!!

 

pro zavření okna klikněte na obrázek

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));