Canibus žehrá v produkci Dje Premiera

07.06.2010 14:56

Když autor letošního alba "Melatonin Magik" rapuje "Dj Premier on the boards", neznamená to nic jiného, než že se může realizovat v podkladu, jenž mu dal "the one and only" Chris Martin, který přijede podruhé do České republiky již příští měsíc. Přestože Can v minulosti příliš vkusu s výběrem hudby neprokázal, tentokrát je ve správných rukou.

Bustu Rhymese citující "Golden Terra Of Rap", jež spadla z čistého nebe a zní tak neurčitě, že je jí těžko hádat věk, sice není to nejlepší, co Preemo udělal, ale když to nadneseme, pořád platí, že i když zakladatel Year Round Records nemá den, stejně přijde s něčím, co je lepší než 99 procent všeho ostatního. S limitovanou edicí singlu, která obsahuje i originální verzi, přišli dobří lidé z Wax Poetics a Kevin Nottingham o ní říká, že "this is that classic Premier shit." Co na to vy?

Poslední zprávy z Premierova tábora jinak hovoří o tom, že ho o beat požádal Jay Electronica a "A Man of few words" se chystá do studia také s D´Angelem, jenž už mimo jiné dělal refrén pro novinkové album jeho chráněnců z NYG´z. Zároveň se bude spolu s Just Blaze instrumentálně podílet na podzimní videohře "Def Jam Rapstar".
 

kliknutím zavři okno

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));