NobodyListen ve spolupráci s Delikem! Poslouchej horkou novinku Čínský Múr!

31.05.2010 14:44

 

Už je to skoro půl roku co mladý producent NobodyListen vydal track Paper Man ve spolupráci s Nironicem a dnes přichází se singlem novým – Čínsky Múr ve spolupráci s Delikem ze slovenské skupiny Moja Reč.

O produkci se samozřejmě postaral NobodyListen, co-produkci si vzal na starost jeho parták LX se kterým Nobody chystá společný producentský projekt NLX Production.Jejich společnou produkci už jsi mohl slyšet třeba v singlu 100PRO feat. Gamba – Vyložené Karty.O mix se postaral Indy který v této chvíly finišuje svojí solo desku a mastering si vzal stejně jako u předchozího singlu na starost Aleš Charvát ze studia Svengali Master Sound kde vznikaly všechny zásadní české a slovenské hip hopové desky.Již nyní se začíná připravovat videoklip na tento singl na který se můžeš brzy těšit! Připrav si taky uši na další singly jako například NobodyListen feat. Dramatikz, Rasco, Supa, Emeres, DNA, MAAT, Vilsy, Matt Moerdock  a spousta dalších kolaborací!
NobodyListen se také ukáže jako DJ na spoustě akcích a koncertech které by si rozhodně neměl propásnout! Datumy akcí, další novinky a informace se dozvíš na ofiko facebook fanpage (facebook.com/nobodylistenfan) a ve výstabě jsou rovněž oficiální stránky které budou spušteny ještě do prázdnin a o jejich design se postará Jan Losert. Poslouchej novej singl Čínsky Múr a teš se na další novinky, více infa již brzy!

Video najdeš v záběry - music!!

pro zavření okna klikněte na obrázek

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));