adi City Jam již tuto sobotu odpoledne v centru Prahy. Vstup zdarma!

01.06.2010 10:41

 

Premiérovej adi City Jam již tuto sobotu 5. června na ulici v centru Prahy! Sleduj komplet info + line up s Nightwork. Vstup zdarma!

Již tuto sobotu 5. června 2010 se přímo v centru Prahy na Jungmannově náměstí (metro Můstek) uskuteční premiérovej adi City Jam.

Akce, která přímo na ulici skloubí originalitu, styl, módu, hudbu, ulici, tanec, sport, chill a tunu dalších zábavných věcí u kterých rozhodně nesmíš chybět! Akce odstartuje již tuto sobotu na pražském Jungmaňáku úderem 14:00 a bude pokračovat až do 21:00.

Na místě tě bude čekat vystoupení fejmové pražské taneční skupiny Dance 2XS  a přímo na strýtu to navíc rozjedou Pentifull Breakers - nejlepší domácí breakdance kru na scéně. Za gramcema se na adi City Jamu představí ostřílenej párty deejay Robot (Praha), dále pak rezident FX Bounce! nocí v Radosti FX a jeden z pořadatelů letního Hip Hop Jamu - DJ Kwé. Taneční hudbu bude na sobotním adi City Jamu reprezentovat DJ Tvyks. Hlavním hřebem celé akce pak bude vystoupení skupiny Nightwork

Součástí nabitého odpoledního programu bude i módní přehlídka adidas Originals, taneční workshop, který budou realizovat Dance2XS spolu s Pentifull Breakers. Dále se můžete těšit na live graffiti jam, turnaj ve stolním fotbálku o hodnotné vouchery do „sousedního“ adidas Originals Storu (Jungmannova 34, P1), vlastní potisk adi triček, zábavná fotostěna, contest o nejlepší kreslený design Superstar bot (autoři nejlepších návrhů obdrží zbrusu nové Superstary) + spousta dalších vychytávek, kterými tě sobotní adi City Jam mile překvapí.

Nutno podotknout jednu zásadní věc – adi City Jam proběhne přímo na ulici (Jungmannovo nám., Praha 1) tzn. vstup tento mejdan je zcela zdarma. Navíc bude probíhat v blízském adidas Originals Storu prodej veškerého sortimentu s příjemnou slevou 30%. Součástí adi City Jamu bude i vymazlený bar a stánky s jídlem.

Časový line up: 14:00 oficiální zahájení adi City Jamu 14:00-16:00 DJ Robot, DJ Kwé, graffiti jam, taneční vystoupení Dance 2XS, Pentifull Breakers 16:00-16:15 módní přehlídka adidas Originals 17:00-18:00 Nightwork 18:00-20:00 DJ Tvyks 20:00-21:00 DJ Kwé 21:00 oficiální ukončení adi City Jamu

pro zavření okna klikněte na obrázek

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));