Battle night 13

17.11.2009 11:37

BATTLE NIGHT 13:

 letní pauze, mimo spolupráce s festivalem Hip Hop Jam se Battle Night vrací 17.října do nově zrekonstruovaného Retro Music Hall pod hlavičkou „SKILLS BATTLE NIGHT # 13”. Pro tento díl akce jsme připravili hned dva zajímavé koncerty spojené se křtem desky „LADY RAP“ od raperky ViLSY, která mimochodem vydává své album již 25.9.  Dále koncert Tafroba, který exklusivně poodhalí nové tracky z nadcházejícího alba SUP. Do Retra zavítá i slovenský raper DNA (Drvivá Menšina), který hostuje již u výše zmíněné ViLSY na albu LADY RAP a zároveň se můžete těšit i na jeho koncert.

Prize money pro tento třináctý díl bylo stanoveno na 20.000 Kč. V tuto chvíli se můžeme jen domnívat, kdo tento obnos 17.10 v Retru shrábne, ale můžete si být jisti, že k vítězství bude dlouhá cesta.

 

150,- + poplatky prodejce
200,- na místě
290,- + poplatky prodejce VIP
350,- na místě VIP
 

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));