Dr. Dre oznámil vydání Detox na podzim, singl s Jay-Zm v červnu

28.05.2010 17:26

Producent Dr. Dre v rozhovoru v pořadu 106 & Park na BET ve středu uvedl, že několik let očekávané album Detox by mělo být vydáno do konce tohoto roku. „Snad na začátku podzimu,“ odpověděl na přímou otázku Dre.

Již příští měsíc by se však k posluchačům měl dostat singl “Under Pressure”. „Singl s Jay-Zm by měl jít ven v červnu, uvidíme, jak to dopadne,“ dodal Dre. Produkci na “Under Pressure” si přisvojil Scott Storch, který s Drem dlouhodobě spolupracuje a stojí například za piáno riffem v “Still D.R.E.“.

Samotný Scott Storch v rozhovoru s DJem Skeem poznamenal, že celá deska je až na tři skladby hotová. „Myslím, že lidé budou příjemně překvapeni, až to uslyší. Je to určitě něco jiného, než Dre dělal dřív,“ řekl Storch. Ten zároveň v žertu dodal, že potřeba tří skladeb u Dreho může znamenat nahrání 400 dalších. „Má pěkně vysoký standard.
 

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));