Feel The Hip Hop - OEREO,SPZ,TCZ a FREESTYLE BATTLE o 3000kč

26.05.2010 21:04

Začíná:
29. květen 2010 v 20:00
Končí:
30. květen 2010 v 5:00
Lokalita:
XT3
Ulice:
Rokycanova 23

 
Feel The Hip Hop Music Vol 1 je první ze série koncertů nového internetového rádia – Rádia Street. Podpora kultury, zvané hip hop, je prvotním cílem tohoto projektu a tudíž je pro nás zavazující připravit pro Vás kvalitní program pro kvalitně strávený čas při poslechu toho nejlepšího, co všeobecně naše scéna přináší.

Přesvědčit se můžete přijít 29. 5. 2010 do žižkovského klubu XT3.Na Freestyle battle o 3000 Kč+ceny si přijdou zabattlovat např. Šlapeto, MC Ondra,MC Revolution nebo Rico, tedy špička české freestylové scény. Přihlásit se může každý, pokud na to máš a cítíš se na kvalitní výkon, neváhej a registruj se na www.radiostreet.cz/registrace,zápisné pro freestylery bude 40kč. Vedle freestyle Battlu vystoupí se svojí energetickou show kapela Oereo, projekt SPZ ve složení Šlapeto a Rico a v neposlední řadě ambiciózní kapela Ty Co Zbyli. Za gramofony se v průběhu noci budou sřídat DJ Skupla ze skupiny Prago Union a DJ Rime ze skupiny OEREO,který hraje z vinylů a mužete od něj čekat ty největší oldschool hymny! V roli moderátorky se představí freestylová lady Sharkess,takže tenhle mejdan si prostě nemůžeš nechat ujít!

Přijď na tohle všechno za hezkých 90 korun českých do XT3 a užij si kvalitní zábavu. Check it out !!!!!

freestyleři neváhejte a přihlašte se do battlu na: www.radiostreet.cz/registrace

Aktuální seznam přihlášených freestylerů:
MC Ondra
MC Revolution
Šlapeto
Rico
Johny Machette
LoFi
Oer
Sidoc
Sonny Guesto
Dawe
Cert
MAIKmcKING
Reals
ZoNy
Jimmy
zAchy
Dirty King
Anytee
hiteck
Repef
Nuget
TiL
prago lips
Syzer
Febio

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));