Hip Hop Josef Camp number one

04.06.2010 14:30

Čaute lidi.Takže dne 24.7.2010 se uskuteční hip hopova show na Dubňanskem kempu....Kemp Josef..  ..Na tuhle akci se čeká už asi 3 roky,pokažde tomu zabranii nějake komplikace,takže pro tento rok bude akce rozjeta ve velkém,mužete se těšit na rapery a skupiny jako jsou Miki Mora,Kali,Zverina,Vec,Invázia+Krucifix,Eremen,Seiz(sk),Defuckto,Prago Union,Maat,100PRO(CR)..dále se bude hrat o ceny až 5000kč ve Freestyle Battle repu a Beatbox Battle.Hned z raních hodin kolem 9:00h,vypukne Graffity Jam,ktery bude doprovázen muzikou od dj,s..atd..v 18:00h začne vystoupeni breakdance a tanečních skupin,po skončení breakařu a ostatních tanečniiku,začne vystoupení všech raperu a hip hopovich skupin,Beatboxu a Freestyle Battle,až do rannich hodin.Dale bude současti akce Cannabis Cup,takže lidi ty nejlpší vzorky,bude to jedna z mala Cannabis Cupu v Česke Republice.Jinak pro zakoupení chlastu,jídla,a jine,,zde bude 5 stanku s občerstvením plus jeden velky bar,opekane kuřata,hovězí,vepřove a další.Tahle akce Bude Velkolepá Show jak se strany skupin,tak doufáme že i se strany diváku.ubytování lze rezervovat na strankach kempu.dají se postvit i stany v okolí kempu..Vstup 250kč na místě v předprodeji 200kč na tel.777621076..vstupenky V.I.P.stojí 1500kč..bude v tom zahrnutyy jídlo,pití,místa pro V.I.P.u bazenu,podpisi od vystupujících,atd..a prostě obstaraný celý večer..Další info bude co nejdřive..Maj te sa a podpořte tu naši komunitu.)))



Učinkující:
Miki Mora(Sk)
Zverina(Sk)
Vec(Sk)
Kali(Sk)
Invázia+krucifix(Sk)
Eremen,Seiz(Sk)
Prago Union(CZ)
Defuckto(CZ)
MAAT(CZ)
100PRO(CZ)MalyMan,Dezert,(freestyle exibice)

Dubňany u Hodonína(jižní Morava)

MAAT BIO:
MAAT je česká skupina, tvořená členy Fosco Alma, L.D. a JSM. V roce 2007 vydali debutové album s názvem Kandidáti existence, na kterém se jako hosti objevili James Cole a Hugo Toxxx. V roce 2008 vydávají členové Fosco Alma a L.D. svoje sólové desky Foscoismus (Fosco Alma) na kterém se jako host objevil La4 a E.M.O. (L.D.) na kterém se jako host objevil Michadelik z Mojí Reči a Efko z PIO Squad. V roce 2009 JSM vydává svoje producentské album Armygedon, na kterém se objevují hosti jako La4, Jay Diesel nebo Eurodel z PIO Squad.
 

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));