Hip Hop Kemp bude hostit skateboardové Mistrovství ČR ve vertikální rampě

25.05.2010 13:22

Letošní ročník festivalu Hip Hop Kemp s podtitulem "Intergalactic festival with atmosphere", se opět uskuteční ve Festivalparku v Hradci Králové v termínu 19.-21.srpna má další přírůstek ve svém programu. Svůj hudební program, který čítá více než desítku kvalitních jmen z USA, další desítky evropských a česko-slovenských kapel, festival představil již začátkem dubna.

Nyní přichází s prvními perlami chystaného doprovodného programu. Po dohodě s Českou Asociací Skateboardingu, se na letošním Hip Hop Kempu uskutečnění skateboardové Mistrovství ČR ve vertikální rampě za účasti těch nejlepších jezdců. Na největší mobilní rampě v české republice budou moci diváci vidět také exhibici v bmx, skateboardu, in-line a scooteru.

Mezi další body doprovodného programu, které budou k dispozici návštěvníkům, patří mimo jiné paintball, lukostřelba, slaňování z hangáru nebo z jeřábu, aquazorbing, zápasy v blátě, bungeejump, basketbalová aréna nebo vychytané Gambrinus City.

Letošní festival začíná nabírat obrátky. Důkazem budiž nový design stránek, plakát a spousty novinek. S blížícím se termínem konání se na přelomu května a června bude měnit cena vstupenek, a tak ten, kdo si zakoupí vstupenky ještě v květnu, ušetří.

Vstupenky:
březen - květen - 1.000 / 2.000
červen - 1.100 / 2.100
červenec - 1.200 / 2.200
srpen-20.8. - 1.300 / 2.300
na místě - 1.400 / 2.400 (na místě je taky možné dokoupit VIP voucher za 1.000,-Kč - pouze do vyprodání)
 

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));