Indy chystá sólovku!

30.05.2010 09:50

Po letech společné práce v kapele Indy&Wich se Indy vydává také na sólovou dráhu. Desku vydá ještě na jaře, už teď z ní poslal do světa první singl nazvaný Hicmaker. Prozrazuje i pár jmen, která se na Indyho desce objeví - Wich, Mike Trafik, Emeres, KMBL.

Posluchači pražského rádia Spin už pár dní singl Hicmaker znají. Ostatní se k němu dostanou v nejbližších dnech. Celá, zatím bezejmenná deska vyjde podle prvního plánu v květnu.

Dlouho očekávané a v několika internetových diskuzích i avizované album nabídne řadu zajímavých hostů, jejich syntezátorových beatů a zdrcující kadenci Indyho rapu.

"Hicmaker je textově odlehčená dieta ala 2010, skoro synthpopová věc se zpívaným refrénem. Tu věc jsem měl v hlavě dlouho, asi v listopadu jsem napsal prvních pár taktů, takový sezonní věci. Není samozřejmě o ničem víc inteligentním, než že je u nás "doma" hic," představují singl Indy.
 

pro zavření okna klikněte na obrázek

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));