Indy, Wich, La4, Pio a další na téma originálů

28.05.2010 14:52

Zatím poslední dokument, který vzešel z nitra domácí scény, vzniknul v rámci kompilace "20Ers". Do měsíce by ho měl následovat cca hodinový materiál "Kupuj originál", na němž Dj Pufaz namířil objektiv své kamery na jména jako Pio Squad, Indy, Dj Wich, La4, Vladimir, BPM, Jay Diesel, Dj Nasty nebo Affro, které doplní rozhovory s Martinem Krušinou z 02 Stream Music, Liborem Lisým z vydavatelství EMI, Josefem Sedloňem či programovým ředitelem rádia Spin.

Několikaminutový punkový trailer zahrnuje pouze některé respondenty. "Do budoucna plánuji pokračování - výpověďi posluchačů, zákazníků, prodavačů atd., ale zároveň je také v plánu natočit stejné schéma na téma výroba originálních věcí (oblečení, doplňky atd.)," uzavřel Capo di tutti capi projektu, jedním z jehož cílů je v lidech opět probudit opravdové fanouškovství.
 

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));