Lady Sovereign: Jsem lesbička

11.06.2010 21:29

Britská rapperka Lady Sovereign se přiznala, že ji sexuálně přitahují ženy. Čtyřiadvacetiletou chráněnku rappera Jaye-Zeta prý štvalo, jak se o její sexualitě pořád spekuluje. Pro Lady Sovereign není orientace důležitá, ovšem nehodlá se stydět za to a skrývat s tím, že má v posteli ráda ženy. 

 

Vlastním jménem Louise Amanda Harman na sebe strhla pozornost týkající se homosexuality při natáčení posledního vydání reality show Celebrity Big Brother. Když pobývala se slavnými v domě Velkého Bratra, do kamery přiznala, že si užívala se ženami.

„Časopisy se mě na to pořád ptají, ale moji mluvčí je většinou zastaví. Přiznat se, byla má volba, protože jsem unavená věčnými dotazy,“ svěřila Lady Sovereign magazínu Diva na vysvětlenou, proč se oficiálně k lesbické orientaci přihlásila.


 

„Člověk se nemůže skrývat donekonečna. Je to hloupé, a teď, když jsem se přiznala, cítím se navíc mnohem uvolněněji. Dřív jsem se toho ale trochu bála kvůli příšerným názorům některých lidí,“ dodala rapperka.

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));