Mámin hodnej syn z BPM sólově a s DTonatem

07.06.2010 14:57

Nestává se často, aby byla novinka určená jak těm, kteří o BPM skládají oslavné básně, tak pro ty, v nichž tvorba Lipa a spol. vyvolává vzpomínku na "Noční můru v Elm Street".

Z Paulieho okupování Zlína totiž vyplynulo napojení na tamní značku TyNikdy, pod jejímž patronátem vydává spoluautor "Slov" a "Horizontů" v září letošního roku sólový debut zatím neznámého názvu.

Jestliže býval Reno Reaines dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům, Paulie Garand býval "Mámin hodnej syn".

Jeho singl s DTonatem na mačkátkách pokračuje ve stylu, který už nám byl kdysi naznačen v "Nedám si říct" a potvrzuje předešlou šuškandu, že bude deska jinde než jeho předešlá kolektivní práce.

Časy strávené četbou v libereckých cukrárnách jsou zdá se pryč. Chcete-li být v obraze, kromě našeho webu sledujte i stránky labelu, který na úvod podzimu připravuje jeho společnou tour s Ryesem.
 

kliknutím zavři okno

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));