100PRO mají nový song!

26.05.2010 17:54

 

Každým dnem se na české scéně objevují nové tváře a nové projekty. Ne všichni ale mají talent, kvalitu a odhodlání něco dokázat.

Dnes bych Vám rád představil partičku 100PRO, kterou tvoří Malý Man a Dezert. Kluci začínali především jako freestyleři a účastnili se různých battle souteží. Nyní mají za sebou již několik koncertů po celé České republice jako předskokani Dramatikz, Drvivé Menšiny, Vilsy, Kontrafakt, Vece a Zveriny. Momentálně se zavřeli do studia, aby nahráli pár tracků a mohli tak všem ukázat, že nejenom ve freestyle rapu vynikají. 

Již teď mám pro Vás nový track "Vyložené karty", kde se na featu objevuje slovenský raper Gamba. Produkci si vzal na starost NobodyListen, kterého rozhodně není třeba jakkoliv představovat a jeho méně známý kolega z Moravy, který si říká LX (NLX production).

Jedná se rozhodně o kvalitní záležitost, která působí dost energicky a rozhodně vybočuje mezi všemi novinkami

Najdeš ho v záběry - Music!

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));