ONYX + GREENSHOP THE HIP HOP NO.11 - SEDLÁCKÝ SVÁTEK V TÁBOŘE

20.05.2010 14:57

 

GreenShop The Hip Hop no.11 -sedlácký svátek v Táboře ONYX (USA), Oficiálně začínáme od znova, ale úplně jinak na akci Greenshop The Hip Hop no.11, čti vše o sedláckým svátku v Táboře!

Přišel čas začít od znova, ale nejen prázdnými slovy! MafiaRecords.cz a GreenShop.cz Vám přinášejí sedlácký svátek v Táboře, který budete moci strávit úplně celý na plné obrátky 22. 5. 2010. Brutální odpoledne, ještě brutálnější večer, časově omezené předprodeje za směšné ceny a daleko, daleko víc, čti vše!!

Legendy ožijí na večerní části akce GreenShop The Hip Hop no.11 v klubu Milenium už od 17:00! Vystoupí americká legenda hard core Rapu ONYX (Fredro Starr and Sticky Fingaz) Předvedou poprvé kompletní plnohodnotnou show v plné sestavě v České republice! Zazní hity, které zničily nejedenu blánu repropoden, jako třeba "Slam! (duh duh duh, duh duh duh - Let the boys be boys!)", "Throw Ya Gunz", "Shut´Em Down" a spousty jiných i nových pecek! Na akci, ale nevystoupí pouze jedna skupina, uvidíte a uslyšíte rovnou 12 skupin z CZ top scény!

Další vystoupí DeFuckTo, kteří se vracejí na scénu po dlouhé době s albem "Deja Vu" a křtít se bude i v Jižních Čechách, Indy prvně s novou show z nového alba a rovnou i premiérou klipu přímo na místě, Pio Squad  na featu s Hamisem, Lumír Tuček z pořadu na Stojáka se svoji Hip Hop Halali show (to bude nářez), Tafrob s deskou "Sup" prvně na jihu, BPM s novou deskou "Horizonty", Matt Moerdock z Francie,  Coco Jambo, De Zrechts s deskou "Kostky sou vrženy" a mnoho dalších! Speciální hosti, 1.stage s programem, 2.stage multižánrová párty s top Dji (Breakbeat, RnB, 2stap, Grime atd.), MAFIA TV, MAFIA hostesky, Speciální dekorace klubu, new projekty, VIP v předprodeji, VIP salónek, brutální odpolední program s auty, uměním, sporty a mnohem víc!

 od 11:00h dopoledne až do 17:00h odpoledne budete moci strávit úplně ZDARMA na akci Dotz - supercars meeting Tábor & Montana Graffiti Jam s 12 bodovým programem na Pražském sídlišti u zimního stadionu a hřišti při 5.ZŠ Zborovská, kde si každý najde svoje! Heslem je: "oficiální sraz tuningových fár, nadupaných kár, příznivců aut, umění a sportů v rámci večerní akce Greenshop The Hip Hop no.11"! O tomhle nadupanym odpoledni se dozvíte určitě více a to už brzy – Online mapa, přihlášky do jednotlivých částí, pravidla, soutěže aj.!

Rezervujte si diáře, protože dne 22.5.2010 se jede do Tábora za hudbou, auty, sportem, uměním a skupinou ONYX!! Večerní program začíná od 17:00 hodin. Ohledně vstupného čtěte pozorně, protože k dostání jsou i VIP vstupy! Kupujte časově omezené předprodeje a to do 1.5. za 199,-Kč , druhý termín je do 22.5. za 250,-Kč , na místě: 300,-Kč a zmíněné V.I.P. seženete v předprodeji za 350,-Kč, na místě za V.I.P. dáte 500,-Kč, které přináší pohodlí a občerstvení prostorného balkónu se supa výhledem!

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));