Supercrooo

17.11.2009 19:05

 

Už jako Supercrooo se objevili s novou tvorbou a postupem na kompilaci East Side Unia Vol. 3 se skladbou 2005. Obsahuje zvláštní tvrdou a nekompromisní lyriku s volnými asociacemi a paradoxními slovními spojeními, inspirovanou komiksem a žánrem science fiction.

Své debutové album Toxic Funk vydali v roce 2004 u Maddrum records. Album je plné nekompromisního přístupu k textům, kontroverze, perverzní tematiky a nesamplovaných, toxických a elektro beatů.

Dalším albem Supercrooo se stal České Kuře:Neurofolk vydané u Nejbr Beats v roce 2005. Na tomto albu jsou beaty ještě tvrdší, agresivnější a temnější než na předchozím. Zvuk je mnohem propracovanější a rapy se staly více psychedelické.

Začátkem roku 2007 vydali u vydavetelství Bigg Boss první české rapové dvojCD Dva Nosáči Tankujou Super, na kterém shrnují svou dosavadní tvorbu z let 1996 až 2006. Obsahuje několik známých skladeb, nevydané nahrávky, několik remixů a nahrávky hostů. Pilotním singlem celého projektu je Kariéra 16 remix ft. Vec a H16, ke kterému byl natočen i videoklip pod taktovkou Rista.

V červnu 2008 vydal Hugo Toxxx své sólové album Rok Psa, v prosinci 2008 vydal James Cole společně s Orionem z PSH album Orikoule. Obě alba vyšla u vydavelství Bigg Boss.

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));