YOU WANNA BATTLE VOL.2 FEAT. DJs NOBODYLISTEN, PYEL

20.05.2010 18:17

 

Po úspěchu prvního vydání se na město stověžaté opět valí luxusní taneční noc! You Wanna Battle?! přijde již na konci května se svým druhým pokračováním. Skoro přesně po čtvrt roce se tedy budete mít znovu možnost utkat o velké finanční odměny v několika kategoriích. A pozor! Krutyhadry.cz You Wanna Battle vol.2 ?! nebude jen čistě o tanečních battlech.

Akce, která na konci února letošního roku přilákala do prostor klubu Lávka na 600 diváků, je zpět ! Krutyhadry.cz You Wanna Battle vol. 2 už má své datum i místo konání ! Akce se uskuteční v sobotu 29.května v pražském klubu P.M !

Akce se přesouvá do prostor klubu, ve kterých už se několik street dance battlů uskutečnilo a měly úspěch. Určitě si vzpomínáte na akce jako Battle of the heroes nebo Rock tha floor s Les Twins.

Tuto akci vám přináší Krutyhadry.cz ! Největší výprodejce hiphopové módy v historii Česka! Nyní čekuj i kamenný obchod Krutý hadry v blízkosti I.P Pavlova v Praze.

Kategorie:

  1. Hip Hop 2 vs.2 o 5000 kč
  2. Popping 2 vs.2 o 5000 kč
  3. Best Demo Showcase ( o Krutý Hadry) - 45-6 0 sekund

—————

Zpět


    Cristiano Ronaldo    Battle-Rap    Digitalizace záznamů    Elektroráj    Micado    Bouřňák    Hodinky

. var gaJsHost = (("https:" == RubicusFrontendIns.location.protocol) ? "https://ssl." : "https://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));